Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Distibutiefout kost Belle Perez hit in Belgie

Shownieuws

De nieuwe single van Belle Perez scoort in Belgie niet goed. Dat 'Dime que tu quieres' slechts op plaats 45 staat is echter te wijten aan een distributiefout.

De nieuwe single van Belle Perez scoort in Belgie niet zo goed als de Vlaamse zangeres had gehoopt. Dat 'Dime que tu quieres' slechts op plaats 45 staat in de Ultratop 50 is echter te wijten aan een distributiefout, zo verklaart de manager van de Vlaamse zangeres. "De platenwinkels hebben door een logistieke fout anderhalve week geen voorraad gehad en dat zie je meteen terug in de hitlijsten."

In Nederland doet de opzwepende eerste single van het nieuwe album 'Gipsy' het beter. Het liedje van de 32-jarige brunette staat deze week op een achtste plaats in de Single Top 100.

Donderdagavond geeft Perez een concert in Amsterdam. De Spaans-Vlaamse zangeres presenteert in de Heineken Music Hall haar nieuwe album, vertelt haar manager. "Ze zal alle nummers van de plaat zingen. Ze kon gewoon niet kiezen. Daarnaast komen natuurlijk ook alle bekende nummers voorbij." Twee dagen na het concert in Amsterdam staat Perez in het Antwerpse Sportpaleis.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen