Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicole Richie speelt gastrol in komedieserie

Shownieuws

Nicole Richie heeft een gastrol bemachtigd in de Amerikaanse komedieserie Chuck. De dochter van Lionel Richie is dit najaar te zien in de show, bevestigt NBC.

Nicole Richie heeft een gastrol bemachtigd in de Amerikaanse komedieserie Chuck. De dochter van Lionel Richie is dit najaar te zien in de show. Dat heeft de Amerikaanse zender NBC bevestigd aan People.

"Nicole heeft auditie gedaan voor de rol en was erg grappig", vertelt producent Josh Schwartz in het Amerikaanse tijdschrift. "Deze rol is een goede kans voor haar om haar komische talent te laten zien en tegelijkertijd duivels slecht te zijn."

De 26-jarige Richie speelt een gemeen meisje dat Sarah Walker, gespeeld door Yvonne Strahovski, heeft gekweld tijdens haar middelbare schooltijd. Als Walker wordt gedwongen een reünie van haar middelbare school bij te wonen, moet ze haar angsten het hoofd bieden.

Richie, die in januari dochtertje Harlow kreeg met haar vriend Joel Madden, had eerder een gastrol in de televisiekomedie '8 Simple rules..for dating my teenage daughter'.

Chuck gaat over een door Zachary Levi gespeelde computernerd die per ongeluk staatsgeheimen in zijn brein downloadt. Een bevriende CIA-agent rekruteert hem als geheim agent en probeert hem tegelijkertijd uit handen van kwaadwillenden te houden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen