Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Yes-R wil van geen gegooide eieren weten

Shownieuws

Yes-R laat weten dat de berichtgeving over zijn optreden in Tilburg onjuist is. De rapper zou afgelopen zaterdag door bezoekers van een festival bekogeld zijn.

Yes-R spreekt berichten die woensdag opdoken in diverse media over zijn optreden in Tilburg tegen. De 21-jarige rapper zou afgelopen zaterdag door bezoekers van een festival zijn bekogeld met eieren, zo was te zien op een filmpje op YouTube. Daarna staakte hij zijn optreden. Als klap op de vuurpijl zou daarna zijn toerbus zijn vernield.

Allemaal niet waar, beweert Yes-R. Hij heeft zijn optreden in Tilburg als geslaagd ervaren. "Er stond een persoon tussen die iets gooide", stelt de rapper in een verklaring. "Verder was de sfeer goed en waren er een heleboel fans die meededen met de show."

Onder begeleiding van de aanwezige beveiliging heeft Yes-R die avond het terrein verlaten. Zijn toerauto was niet vernield en evenmin werd er schade geconstateerd. De rapper ziet dan ook geen enkele aanleiding om aangifte te doen, zoals werd gesuggereerd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen