Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tori Spelling smoorverliefd op dochter Stella

Shownieuws

Tori Spelling is helemaal verkikkerd op haar baby Stella Doreen, die twee weken geleden ter wereld kwam. "Mijn eerste gedachte was: mijn god, wat is ze mooi."

Tori Spelling is helemaal verkikkerd op haar dochter Stella Doreen, die twee weken geleden ter wereld kwam. "Mijn eerste gedachte was: mijn god, wat is ze mooi", vertelt de actrice in het Amerikaanse tijdschrift OK! Magazine. "De tweede gedachte was: o mijn god, ze heeft zwart haar! Waar komt dat vandaan?"

De blondine en haar echtgenoot Dean McDermott kregen een jaar voor de geboorte van Stella al een zoon, Liam. "Ik had nooit gedacht dat ik een dochter zou krijgen", beweert Spelling. Ik dacht dat ik alleen maar jongens zou krijgen omdat ik zelf zo meisjesachtig ben."

McDermott, die uit een eerdere relatie al een zoon kreeg, hield het niet droog toen hij zijn dochter voor het eerst in zijn armen mocht sluiten. "Ik huilde de ogen uit mijn kop van puur geluk", bekent hij. "Ik heb altijd gehoord dat er niets is zoals de band tussen vader en dochter. Je voelt het meteen. Als man smelt je gewoon."

Tori Spelling is vanaf dit najaar terug op televisie als Donna Martin in een nieuwe versie van Beverly Hills 90210. Volgens een woordvoerder van de serie is de inmiddels volwassen Donna eigenares van 'een van de coolste winkels in Beverly Hills'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen