Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tweede Bulgaarse toptienhit voor EliZe

Shownieuws

EliZe heeft haar tweede toptiennotering in Bulgarije te pakken. Na het succes van 'Into your system' staat ze nu op de zesde positie met 'Lovesick'.

EliZe heeft haar tweede toptiennotering in Bulgarije te pakken. Na het succes van haar single 'Into your system' staat de 25-jarige zangeres nu op de zesde positie van de Bulgaarse hitlijst met 'Lovesick'. EliZe heeft geen flauw benul waarom ze juist in Oost-Europa zo van haar muziek houden. "Ik denk dat de muziek die ik maak daar nu heel hot is", oppert ze.

EliZe heeft ook al opgetreden voor Bulgaren. "Ze zijn heel erg enthousiast. Nederlands publiek kan iets stugger zijn", beweert de zangeres. "Nederlanders moet je vaak een beetje losmaken, terwijl de Bulgaren al vanzelf met hun handen in de lucht staan."

Bulgarije is niet het enige land waar de single wordt uitgebracht. De platenmaatschappij heeft ook grote plannen voor Zuid-Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland, Oekraïne, Polen en de Verenigde Staten. "Het is natuurlijk nog maar de vraag of het aanslaat", zegt de Nederlandse nuchter. "Maar ik vind het hartstikke leuk."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen