Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rob de Nijs getrouwd met Henriëtte

Shownieuws

Rob de Nijs is dinsdag getrouwd met zijn Henriëtte. "Ik ben heel blij", vertelt ze aan Novum Nieuws. "Ik heb geen traantje weggepinkt, maar het was emotioneel."

Rob de Nijs is dinsdag in het huwelijksbootje gestapt met Henriëtte Koetschruiter. De bruid is dolgelukkig. "Ik ben heel blij", vertelt ze aan Novum Nieuws. "Ik heb geen traantje weggepinkt, maar het was wel emotioneel en mooi."

Het stel trouwde eerst voor de burgerlijke stand op het gemeentehuis van het Gelderse plaatsje Rozendaal. De kerkelijke inzegening volgde in Oosterbeek. Het paar kwam bij het kerkje aanrijden in een Mini cabrio met op de motorkap een boeket witte bloemen.

Het dorp was uitgelopen om een glimp op te vangen van het stel. Fans gaven bloemen aan de bruid en bruidegom, terwijl het zachtjes begon te regenen. Henriëtte is gekleed in een diep uitgesneden witte japon met veel pailletjes en een lange kanten sleep. De bruidsjurk werd ontworpen door Addy van den Krommenacker. Rob de Nijs is gekleed in een donkerblauw kostuum met een champagnekleurige stropdas. Opvallend genoeg had de zanger zijn bril thuisgelaten op de grote dag.

De familieleden van het paar arriveerden in een Britse dubbeldekker bij de trouwlocatie. Onder de gasten bevinden zich onder anderen zanger Syb van der Ploeg, fotograaf Govert de Roos en Emile Ratelband met zijn vrouw. Robbert, de 25-jarige zoon van Rob en zijn ex-vrouw Belinda Meuldijk, was getuige op de bruiloft van zijn vader. De drie jaar jongere Yoshi liet verstek gaan op de grote dag. Volgens zijn moeder Belinda Meuldijk 'heeft Yoshi aangegeven niet van bruiloften te houden'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen