Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rob en Henriette gearriveerd op trouwlocatie

Shownieuws

Rob de Nijs en zijn bruid Henriette Koetschruiter zijn gearriveerd bij het kerkje in Oosterbeek waar het paar trouwt. Het paar kwam aan in een Mini cabrio.

Rob de Nijs en zijn bruid Henriette Koetschruiter zijn gearriveerd bij het kerkje in Oosterbeek waar het paar in het huwelijksbootje stapt. Het paar kwam aanrijden in een Mini cabrio met op de motorkap een boeket witte bloemen.

Het dorp was uitgelopen om een glimp op te vangen van het stel. Fans gaven bloemen aan de bruid en bruidegom, terwijl het zachtjes begon te regenen. Henriette is gekleed in een diep uitgesneden witte japon met veel pailletjes en een lange kanten sleep. De bruidsjurk werd ontworpen door Addy van den Krommenacker. Rob de Nijs is gekleed in een donkerblauw kostuum met een champagnekleurige stropdas. Opvallend genoeg had de zanger zijn bril thuisgelaten op de grote dag.

De familieleden van het paar arriveerden in een Britse dubbeldekker bij de trouwlocatie. Onder de gasten bevinden zich onder anderen zanger Syb van der Ploeg en fotograaf Govert de Roos.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen