Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Het echte leven' opent Nederlands Film Festival

Shownieuws

De film 'Het echte leven' van regisseur Robert Jan Westdijk opent het Nederlands Film Festival. Vanaf 24 september vindt de 28e editie van het festival plaats.

De film 'Het echte leven' van regisseur Robert Jan Westdijk opent 24 september de 28e editie van het Nederlands Film Festival. In de Stadsschouwburg van Utrecht vindt de première van de vierde film van Westdijk plaats. De regisseur is vooral bekend van de films 'Zusje' en 'Phileine zegt sorry'.

Het is niet de eerste keer dat het Nederlandse Film Festival geopend wordt met een film van Westdijk. In 2003 beet 'Phileine zegt sorry' het spits af op de 23e editie van het evenement. Voor deze film ontving hij vier Gouden Kalveren.

'Het echte leven' gaat over een jonge regisseur die een speelfilm maakt waarin zijn vriendin de hoofdrol speelt. Zij moet voor de film bij wijze van experiment een relatie beginnen met een andere man.

Het Nederlands Film Festival duurt van 24 september tot en met 3 oktober. Het evenement eindigt met het uitreiken van Nederlands meest begeerde filmprijzen, de Gouden Kalveren. Vanaf 25 september draait 'Het echte leven' in de bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen