Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zesde Hanson-baby ter wereld gekomen

Shownieuws

De Familie Hanson is weer wat groter geworden. Isaac Hanson, de oudste van de drie Hanson-broers, is vorige week dinsdag voor de tweede keer vader geworden.

De Familie Hanson is weer wat groter geworden. Isaac Hanson, de oudste van de drie Hanson-broers, is vorige week dinsdag voor de tweede keer vader geworden. Zijn vrouw Nikkie beviel toen van James Monroe, zo heeft de 27-jarige Isaac laten weten aan het Amerikaanse tijdschrift People. Het koppel heeft al een zoontje, de 1-jarige Clark Everett.

Ook zijn twee jongere broers, met wie Isaac in 1997 een hit scoorde met 'MMMBop', zijn al vader. De 22-jarige Zac Hanson, de jongste van het muzikale trio, werd onlangs voor het eerst vader. Met zijn vrouw Kate verwelkomde hij in mei zoontje John Ira Shepherd. De 25-jarige Taylor Hanson heeft al drie kinderen: Jordan Ezra (5), Penelope Anne (3) en River Samuel (1).

De drie vaders gaan in de herfst weer op toer. Hanson trekt dan acht weken langs verscheidene Amerikaanse steden, ter gelegenheid van het nieuwe album 'The walk'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen