Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Aantal boekingen Gouden Kooi-deelnemers valt tegen

Shownieuws

De oud-bewoners van de Gouden Kooi worden niet zo vaak ingehuurd voor feesten en partijen als was gehoopt. Het boekingskantoor spreekt van 'een tegenvaller'.

De oud-bewoners van de Gouden Kooi worden niet zo vaak ingehuurd voor feesten en partijen als zij hadden gehoopt. Een woordvoerder van hun boekingskantoor Rocket Agency spreekt van 'een tegenvaller'. "De telefoon hoort bij zo'n hot item misschien wel tien tot vijftien keer per dag te gaan, maar gaat momenteel ongeveer vijf keer. Er zitten ook dagen bij dat helemaal niet gebeld wordt."

Sinds zij de villa vorige maand verlieten, hebben de oud-deelnemers Jaap, Brian, Amanda, Dennis en Huub nog wel ieder weekeinde iets te doen gehad. Maar zij realiseren zich volgens de woordvoerder ook dat de koek na de zomer wel eens helemaal op kan zijn als zij niet bewijzen dat ze echt iets kunnen. "Zo is Brian druk bezig met het opnemen van muziek en heeft hij al een paar demo's af. Amanda wil heel graag vj worden bij TMF en in de Playboy staan."

Ook Dennis werkt aan een zangcarrière en bracht al de single 'Laat me vrij zijn' uit. Hij en Brian zijn ook te boeken als dj's. Huub en Jaap kunnen ingehuurd worden voor een optreden van een kwartier. Liefhebbers van paaldansen kunnen Amanda bij Rocket Agency boeken voor een act.

De Gouden Kooi liep 607 dagen. Uiteindelijk won Jaap het programma. Hij liep weg met het geldbedrag van ruim 1,3 miljoen euro. Bedenker John de Mol liet weten druk bezig te zijn met een nieuwe versie van het programma, die in september van start gaat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen