Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Show René Shuman op Feyenoord-jubileum

Shownieuws

René Shuman en Angel-Eye zijn gevraagd om op te treden tijdens het 100-jarig jubileumfeest van Feyenoord. 'Het Feest van de Eeuw' is op 6 september in De Kuip.

Zanger René Shuman is samen met zijn partner Angel-Eye gevraagd om een optreden te verzorgen op 6 september tijdens het honderdjarig jubileumfeest van Feyenoord. "We zijn door de organisatie speciaal gevraagd om met een grote band een rock-'n-rollshow te geven", vertelt de zanger enthousiast. "We laten voor deze gelegenheid zelfs in Amerika nieuwe arrangementen maken van bekende nummers."

Een aantal songs zal volgens Shuman zeker te horen zijn tijdens de show in het Rotterdamse voetbalstadion De Kuip. "Het Elvis Presley-nummer 'A little less conversation' is zo'n beetje de slogan van de club, dus die mag niet ontbreken", zegt René. "En ook doen we een speciale versie van 'Great balls of fire'."

Tijdens 'Het Feest van de Eeuw' wordt teruggeblikt op de hoogtepunten uit honderd jaar Feyenoord-geschiedenis. Talloze Feyenoord-iconen maken hun opwachting tijdens het feest. Ook oud-spelers en -trainers en de huidige Feyenoord-selectie zijn aanwezig. Welke artiesten er behalve René Shuman en Angel-Eye nog optreden, wordt binnenkort bekendgemaakt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen