Kies je favoriete radiostation

Dossiers

50 Cent mag 'afgebrande' grond niet verkopen

Shownieuws

Rapper 50 Cent mag de grond waarop zijn vorige week afgebrande huis stond voorlopig niet verkopen. Dat heeft een Amerikaanse rechter dinsdag bepaald.

(Novum/AP) - Rapper 50 Cent mag de grond waarop zijn vorige week afgebrande huis stond voorlopig niet verkopen. Dat heeft een Amerikaanse rechter dinsdag bepaald. Ook moet de artiest het geld dat hij eventueel van de verzekering ontvangt in een fonds stoppen totdat de rechtszaak tussen hem en zijn ex-vriendin Shaniqua Tompkins is afgelopen.

Het huis op Long Island in New York ging op 30 mei volledig in vlammen op. De woning, die ruim anderhalf miljoen euro waard is, was inzet van de rechtszaak die Tompkins in april aanspande tegen de vader van haar 11-jarige zoon Marquise. De vrouw beweerde dat de rapper haar uit de woning, waar zij met haar twee kinderen woonde, wilde zetten terwijl hij die haar had beloofd toen zij uit elkaar gingen.

Na de brand beweerde Tompkins dat de rapper de brand had aangestoken, iets wat hij ogenblikkelijk ontkende. Het onderzoek naar de oorzaak van de brand loopt nog.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen