Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Thomas Berge doet mee aan Eurovisie Dansfestival

Shownieuws

Thomas Berge doet mee aan het Eurovisie Dansfestival, dat dit jaar wordt gehouden in Glasgow. Dat heeft zijn manager Johnny Sap vrijdag bevestigd.

Thomas Berge doet mee aan het Eurovisie Dansfestival dat dit jaar wordt gehouden in Glasgow. Dat heeft zijn manager Johnny Sap vrijdag bevestigd.

De zanger vertolkt Nederland in de danswedstrijd waarin bekende personen uit verschillende Europese landen het samen met een professionele danser of danseres tegen elkaar opnemen.

Met wie de blonde tiener gaat dansen, is nog niet bekend. "Er zijn twintig partners waaruit gekozen kan worden", vertelt Sap. "Men gaat nu kijken wie het beste bij hem past qua lengte, uiterlijk en dans. Ik geloof dat ze allemaal wel bij hem passen, dus het wordt nog moeilijk kiezen."

Het is niet de eerste keer dat Berge zich waagt aan een talentenjacht. Eerder bond de jonge zanger de schaatsen onder voor het SBS-programma 'Sterren dansen op het ijs' en leerde hij paardrijden voor Toppers te Paard voor de regionale omroep TV Oost.

Het Eurovisie dansfestival wordt op 6 september uitgezonden door de Tros. De show wordt gepresenteerd door Lucille Werner.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen