Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Moss verliest extensions op rode loper

Shownieuws

Kate Moss is haar wilde haren kwijt. Het Britse topmodel verloor donderdag in Berlijn haar extensions. Dat is te zien op foto's in de Daily Mail.

Kate Moss is haar wilde haren kwijt. Het Britse topmodel verloor donderdag in Berlijn haar extensions, zo is te zien op foto's in de Britse krant Daily Mail.

De 34-jarige Moss was in de Duitse hoofdstad om haar nieuwe geur Velvet Hour te promoten. De schone was gekleed in een met juwelen bezaaid mini-jurkje en stiletto's van Christian Louboutin. Ze droeg haar blonde haar los toen ze haar hotel verliet voor het lanceringfeest in een hippe Berlijnse club.

Bij terugkomst in het hotel later op de avond liet Moss per ongeluk een kostbaar stuk nephaar achter op de rode loper voor de ingang van haar hotel. Een paparazzo viste de pluk haar van het tapijt en liet zich daarmee door zijn collega's vastleggen.

Kate Moss heeft voorlopig geen tijd om haar coupe bij te laten werken. Het fotomodel en haar vriend Jamie Hince vertrekken naar verluidt dit weekend naar het Spaanse eiland Mallorca om bij te komen van hun drukke werkschema.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen