Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jon Voight te zien in nieuw seizoen 24

Shownieuws

Jon Voight speelt een rol als schurk in het nieuwe seizoen van actieserie 24. De vader van Angelina Jolie is in het tweede deel van het zevende seizoen te zien.

Jon Voight speelt een grote rol als schurk in het nieuwe seizoen van actieserie 24. Dit hebben de makers van de serie verteld aan het filmvakblad The Hollywood Reporter. De vader van Angelina Jolie is in het tweede deel van het zevende seizoen te zien.

Het is de tweede keer dat 24 een hooggewaardeerde acteur weet te strikken voor een rol als slechterik in de serie. In het eerste seizoen van de actieserie, waarin Jack Bauer -gespeeld door Kiefer Sutherland- in 24 uur de wereld redt, speelde Dennis Hopper de rol van schurk Victor Drazen.

De 69-jarige Voight speelde al veertig jaar niet meer in een serie. Onlangs was hij nog te zien in de film 'National treasure 2'. Ook speelde hij samen met zijn dochter Jolie in de film 'Tomb raider'. Hij won een Oscar voor de film 'Coming home' in 1978 en werd al vier keer voor het gouden beeldje genomineerd.

Van de actieserie verschijnt volgend jaar een bioscoopfilm, waarin vanzelfsprekend Sutherland de hoofdrol op zich neemt. Wanneer de film precies verschijnt, is nog niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen