Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eerste toptienhit voor Jody Bernal in zes jaar

Shownieuws

Jody Bernal heeft voor het eerst in zes jaar een toptienhit te pakken. Zijn nummer 'Shiki boom boom' staat op de vierde plaats van de Single Top 100.

Jody Bernal heeft voor het eerst in zes jaar weer een toptienhit te pakken. De Nederlands-Colombiaanse zanger staat vanaf maandag op de vierde plaats van de Single Top 100 met zijn nummer 'Shiki boom boom'. Vorige week stond de single nog op de vijftiende plaats van de lijst.

Bernal scoorde in 2002 een toptienhit met het nummer 'Me & you', dat hij samen met Belle Perez zong. Zijn enige nummer 1-hit, 'Que si, que no', stamt uit 2000.

Voor zijn nieuwe single werkte de 26-jarige artiest samen met twee Bulgaarse staatmuzikanten, bekend als Baychev. Het nummer is ook een succes in Bulgarije, waar de in hoofdstad Sofia opgenomen clip is opgepikt door verschillende televisiestations.

De top tien van de singlelijst, die voor de vierde week op rij wordt aangevoerd door Amy MacDonald met 'This is the life', wordt verder beheerst door EK-nummers. 'Viva Hollandia' van Wolter Kroes staat op de tweede plaats, op de voet gevolgd door Rene Froger met 'Bloed, zweet en tranen'. Het nummer 'Alle welpies helpen' van de Albert Heijn-reclame komt binnen op nummer negen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen