Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sylvie heeft weinig last van bijgeloof

Shownieuws

Sylvie van der Vaart is niet erg bijgelovig. "Ik ben zelfs op de dertiende geboren, dus het ongeluksgetal heeft mij geluk gebracht", vertelt ze in Bild.

Sylvie van der Vaart is niet erg bijgelovig. "Ik ben zelfs op de dertiende geboren, dus het ongeluksgetal heeft mij alleen maar geluk gebracht", vertelt ze in de Duitse krant Bild. "Veel mensen komen op vrijdag de dertiende niet eens hun bed uit en uitgerekend op die dag moet het Nederlands elftal tegen Frankrijk spelen."

Ook manlief Rafael laat zich volgens zijn vrouw niet snel van de wijs brengen door de ongeluksdatum. "Hij houdt zich niet bezig met bijgeloof en andere hocus pocus", vertelt de blondine. "Bij mij is dat hetzelfde. Mijn lijstje met bijgelovigheden is kort, maar krachtig." Zo loopt de 30-jarige Sylvie niet onder een ladder door en kruist ze haar pad niet met een zwarte kat. "En, hoewel het in de mode is, zul je mij nooit met kleding met doodshoofden erop betrappen. Dat brengt volgens mij ook ongeluk."

Sylvie verblijft momenteel in de buurt van haar man in de Zwitserse stad Lausanne. "Ik geniet van de stad, van het mooie weer en van de zege van afgelopen maandag." Vrijdagavond neemt Nederland het op tegen Frankrijk. "Zij zijn, na hun gelijkspel tegen Roemenie, gebrand op winst", weet de voetbalvrouw. "Nederland moet naar de kwartfinales en daarom moeten we winnen, ook op vrijdag de dertiende. Ik duim voor ze."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen