Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pamela Anderson terug bij ex Tommy Lee

Shownieuws

Pamela Anderson is terug bij haar ex-man Tommy Lee. "Pamela en de kinderen zijn weer bij me ingetrokken", vertelt de drummer in het tijdschrift Rolling Stone.

Pamela Anderson is terug bij haar ex-man Tommy Lee. "Pamela en de kinderen zijn weer bij me ingetrokken", vertelt de Mötley Crüe-drummer in het Amerikaanse tijdschrift Rolling Stone. "Het is geweldig, man."

De 45-jarige Lee en de 40-jarige Anderson gingen in 1998 na een huwelijk van drie jaar uit elkaar. Sindsdien heeft het duo een knipperlichtrelatie. Tussendoor was de rondborstige actrice, die de assistente was van illusionist Hans Klok tijdens zijn shows in Las Vegas, nog tweemaal kort getrouwd: met Kid Rock en Rick Salomon. "We hebben het nog maar achthonderd keer geprobeerd, dus hier gaan we voor de 801e keer."

De blondine en de drummer hebben twee zoontjes, Brandon Thomas (12) en Dylan Jagger (10). "Het gaat heel goed tussen ons", vertelt Lee. "Je kunt het van de gezichten van de jongens aflezen. Zij zijn gelukkig als we samen zijn."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen