Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Evita-vertolkster droomt van filmrol

Shownieuws

Brigitte Heitzer droomt ervan ooit nog in een film te spelen. De musicalster heeft geen voorkeur voor een bepaald filmgenre. "Alles is goed."

Brigitte Heitzer droomt ervan ooit nog in een film te spelen. "Toen ik jong was, heb ik meegewerkt aan twee amateurproducties", vertelt de musicalster aan Novum Nieuws. "Dat vond ik zo leuk. Geweldig om die draaidagen te doen met alleen de camera erbij."

De 28-jarige Heitzer, die momenteel de hoofdrol speelt in de musical 'Evita', heeft niet echt een voorkeur voor een bepaald filmgenre. "Alles is goed", stelt de enthousiaste brunette. "Misschien iets heel lolligs. Nee hoor, het maakt me niet uit. Gewoon waarvoor ik gecast zou worden."

De musicalster vindt het wel een beetje eng om te praten over haar ambitie om in een film te spelen. "Ik durf die kleine droom nooit zo goed uit te spreken." Plannen voor een rol in een film zijn er dan ook nog niet.

Brigitte Heitzer won eind vorig jaar in het Avro-programma Op Zoek Naar Evita de hoofdrol in de Nederlandse versie van de musical over de Argentijnse presidentsvrouw.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen