Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Van Persie volgens homo's lekkerste voetballer

Shownieuws

Robin van Persie is door homo's uitgeroepen tot lekkerste voetballer van het Nederlandse team. Klaas Jan Huntelaar en Wesley Sneijder zijn twee en drie.

Robin van Persie is volgens homo's de lekkerste voetballer van het Nederlands elftal. Ruim 28 procent van de 1284 stemmen die werden geteld op de website Gay.nl gingen naar de 24-jarige Rotterdammer. Op de tweede plaats eindigde Klaas Jan Huntelaar met veertien procent. Wesley Sneijder wist met negen procent van de stemmen op de derde plaats te eindigen.

Rafael van der Vaart en Ibrahim Afellay haalden iets minder stemmen dan Sneijder. De titel van lelijkste voetballer van het Nederlandse team ging naar Wilfred Bouma, die nog niet eens een procent wist binnen te halen.

Ook werd gekeken naar hoeveel homo's het voetbal volgen. Meer dan de helft van de ondervraagden zei dit nooit te doen. Slechts zeven procent zit wel eens een complete wedstrijd uit.

Bijna drie op de tien homo's (28,5 procent) denken dat Nederland het EK gaat winnen. Daarnaast wezen ze Oostenrijk alvast aan als grootste verliezer.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen