Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jan Keizer bang voor lege zaal door voetbalfans

Shownieuws

Jan Keizer is bang dat hij tijdens Nederland-Frankijk voor een lege zaal staat. Alle mannen zitten voor de buis als hij optreedt in een discotheek in Heelweg.

Jan Keizer is bang dat hij vrijdag voor een lege zaal staat. Alle mannen zitten voor de buis als hij optreedt in een discotheek in Heelweg, zo vreest de Volendamse zanger. "Ik moet het dan echt van mijn vrouwelijke fans hebben", verwijst hij op zijn weblog naar de EK-wedstrijd Nederland-Frankrijk. Om fans te trekken doet hij grote beloften. "Ik zal zingen alsof ik die avond zelf Europees kampioen kan worden. Zeg het voort!"

Ook Keizer zelf is getroffen door de oranjekoorts. "Wat kan voetbal leuk zijn", weet de 59-jarige zanger, die zelf ook erg benieuwd is hoe Nederland het er vrijdag van afbrengt. "Wat gaan onze jongens tegen de haantjes presteren en eten we de rest van de week gebraden haan of worden we toch weer verrast", vraagt de Volendammer zich af.

Over de opkomst voor zijn optreden is hij onzeker, maar in het Nederlands elftal en de coach heeft hij veel vertouwen. "Ik ben er zeker van dat Van Basten ons nog een mooie tijd gaat geven."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen