Kies je favoriete radiostation

Dossiers

KT Tunstall drinkt graag voor optreden

Shownieuws

KT Tunstall heeft vaak alcohol nodig voor ze het podium opgaat. "Als mijn energieniveau laag is, neem ik een shot whisky". Ze gooit dan meteen haar haar los.

KT Tunstall heeft vaak alcohol nodig voor ze het podium opgaat. "Als mijn energieniveau een beetje laag is, neem ik graag een shot whisky", vertelt de zangeres aan Novum Nieuws. "Ook gooi ik mijn haar even naar voren en schud dan met mijn hoofd. Het is eigenlijk twee vliegen in één klap. Mijn haar wordt voller en mijn hersenen worden wakker."

Ook andere sterren hebben vaste gewoontes voor ze een show weggeven. "Ik bekijk mezelf in de spiegel en poseer", verklapt zangeres Róisín Murphy. "Mezelf een beetje enthousiast maken, en dan ben ik er helemaal klaar voor."

Stereophonics pakt het nog iets extremer aan. "Wij hebben een medicijnman op onze eisenlijst staan", zegt bassist van de groep Richard Jones. "Al kunnen ze er soms geen vinden." Kelly Jones, de zanger van de formatie, valt hem bij. "Het ligt eraan waar je bent", grapt hij. "In Mexico hebben ze bijvoorbeeld heel goede medicijnmannen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen