Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon krijgt compliment van 'haters'

Shownieuws

Gordon heeft van de beheerders van een anti-Gordonsite het mooiste en grootste compliment gekregen van de afgelopen jaren. Dat wordt op zijn website gesteld.

Gordon heeft van de beheerders van een anti-Gordonsite het 'mooiste en grootste compliment van de afgelopen jaren' gekregen. Dat is te lezen op zijn officiële website. De tegenstanders van het nieuwe album van de zanger, met nummers van Donny Hathaway, stelden op hun site: "Je bent nog geen Donny, maar je klinkt wel een beetje als Babyface."

Met de loftuitingen lijkt de ophef die de afgelopen tijd heerste om het nieuw project van Gordon tot een eind gekomen te zijn. In april begonnen fans van Donny Hathaway actie te voeren op de website savedonny.nl om Gordon ervan te weerhouden nummers van de soullegende te coveren.

Tijdens de concerten van de Toppers heeft Gordon een nummer van Hathaway ten gehore gebracht. Naar aanleiding van dit optreden vroeg hij om een reactie van zijn tegenstanders. In een verklaring stelden zij: "De meningen blijven verdeeld, maar na lang overleg hebben we besloten de actie te stoppen." De website is overigens nog steeds in de lucht.

Gordon heeft zich nooit veel van de kritiek aangetrokken. "Iedereen mag doen wat hij wil, dus ik ook." De zanger kijkt uit naar de plaat. "Het belooft een geweldig album te worden." Het eerste exemplaar van zijn cd, die in september uitkomt, overhandigt hij persoonlijk aan de houders van zijn anti-website.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen