Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Barack Obama belt met 'The Boss'

Shownieuws

Barack Obama heeft zijn beroemde aanhanger Bruce Springsteen nog niet ontmoet maar wel gesproken aan de telefoon. Hij sprak hem aan met zijn bijnaam 'The Boss'.

Barack Obama heeft zijn beroemde aanhanger Bruce Springsteen nog niet ontmoet, maar wel gesproken aan de telefoon. Dat staat te lezen in een interview met de Amerikaanse presidentskandidaat in het tijdschrift Rolling Stone. Obama sprak Springsteen aan met zijn bijnaam 'The Boss'. "Dat hoort gewoon", vindt de 46-jarige Obama.

De politicus is onder de indruk van de steun die hij krijgt van verschillende sterren. "Het is opmerkelijk dat mensen als Bruce Springsteen en Bob Dylan mij steunen", zegt de Democraat. "Deze jongens zijn iconen."

Het toeval wil dat Obama ook graag luistert naar de muziek van deze muzikanten. Een van zijn lievelingsnummers is momenteel 'Maggie's farm' van Bob Dylan. Ook muziek van The Boss staat op zijn iPod. "Maar ik houd niet alleen van zijn muziek, ik vind Bruce een geweldig persoon", vertelt Obama. "Hij is iemand die precies weet waar hij vandaan komt en wie hij is."

Ook naar de muziek van Sheryl Crow en Jay-Z luistert de senator van Illinois graag. Rapmuziek vindt hij maar niets. Hij wil liever niet dat zijn dochters, Malia (9) en Sacha (7), hiernaar luisteren. "Het genre heeft veel gedaan voor de muziek, maar ik maak me zorgen over de teksten, waarin vrouwenhaat en materialisme naar voren komen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen