Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex Anne Hathaway voor de rechter

Shownieuws

De ex van Anne Hathaway, Raffaelo Follieri, is dinsdag voor een rechter in New York verschenen. Hij deed zich voor als vertegenwoordiger van het Vaticaan.

(Novum/AP) - De ex-vriend van actrice Anne Hathaway, Raffaelo Follieri, is dinsdag voor een rechter in New York verschenen. De Italiaanse zakenman zou zich hebben voorgedaan als vertegenwoordiger van het Vaticaan om zakenlui te laten investeren in een bedrijf dat vastgoed van de rooms-katholieke kerk zou kopen en renoveren.

Van het geïnvesteerde geld zou Follieri op zijn minst al 3,8 miljoen euro hebben uitgegeven aan zijn luxeleventje. De 29-jarige Follieri, die zijn onvrede over de gang van zaken in de rechtbank niet onder stoelen of banken stak, is onder huisarrest geplaatst. Hij mag zijn appartement in Trump Tower in New York alleen verlaten om juridische, medische of religieuze redenen. De borg is vastgesteld op 13,5 miljoen euro.

Het is niet de eerste keer dat Follieri in aanraking komt met justitie. In april werd hij in de boeien geslagen toen hij een poging deed een vervalste cheque ter waarde van 160 duizend euro te verzilveren.

Follieri was vijf jaar de vriend van de 25-jarige Hathaway, die bekend is van haar rol in 'The devil wears Prada'. Begin deze maand liep hun relatie op de klippen.

Op 9 juli is opnieuw een zitting in de zaak tegen Follieri.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen