Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Patty Brard boos op KRO

Shownieuws

Patty Brard is boos over het KRO-programma Profiel, dat dinsdag een portret van haar schetste. Mensen om haar heen werden benaderd, maar zij kreeg geen input.

Patty Brard is verbolgen over het KRO-programma Profiel, dat dinsdagavond een portret van haar schetste. "Ik kan het heel slecht hebben dat mensen van ons belastinggeld dat soort programma's in elkaar draaien", vertelde ze in de ochtendshow van Ruud de Wild op Q Music.

Voor het programma werden meerdere mensen geïnterviewd die ooit met Patty te maken hebben gehad. "Laat mij met rust", brieste Patty. "Ik wist helemaal niet dat dit programma over mij werd gemaakt tot ik van mensen om me heen de vraag kreeg of ze eraan moesten meewerken. Ik ben zelf ook gevraagd, maar zou dan niet zelf geïnterviewd worden. Ik mocht geen input geven." Overigens is het niet gebruikelijk dat de geportretteerden in Profiel zelf worden geïnterviewd.

In Profiel kwam dinsdag onder anderen platenproducer Hans van Hemert aan het woord, die Patty Brard van divagedrag betichtte. "Ze hebben helemaal geen hoor en wederhoor gepleegd. Ik vind dat niet oké."

Profiel trok dinsdagavond 465 duizend kijkers, zo blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen