Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoon Yoshi niet aanwezig op bruiloft Rob de Nijs

Shownieuws

Yoshi is woensdag niet aanwezig op de bruiloft van zijn vader Rob de Nijs. "Yoshi heeft aangegeven niet van bruiloften te houden", vertelt Belinda Meuldijk.

Yoshi is woensdag niet aanwezig op de bruiloft van zijn vader Rob de Nijs. "Yoshi heeft aangegeven niet van bruiloften te houden", vertelt zijn moeder Belinda Meuldijk.

De 65-jarige De Nijs stapt woensdag in het huwelijksbootje met zijn 27 jaar jongere verloofde Henriëtte Koetschruiter. Het stel trouwt eerst voor de wet in het Gelderse plaatsje Rozendaal. Het huwelijk wordt vervolgens ingezegend in een kerkje in Oosterbeek.

Robbert (25), de drie jaar oudere broer van de autistische Yoshi, is wel aanwezig bij het huwelijk. Hij is getuige van zijn vader. "Het wordt een ontspannen dag", laat De Nijs' manager Frank Janssen weten. "Alleen 'de inner circle' is aanwezig en uiteraard komen wat vrienden uit het vak."

Addy van den Krommenacker moet ook verstek laten gaan op de bruiloft. De ontwerper van de japon van Koetschruiter heeft het te druk met voorbereidingen van opnamen van America's Next Top Model, die woensdagavond plaatsvinden. In plaats van Addy is een medewerker van de couturier aanwezig om erop toe te zien dat alles goed gaat.

De Nijs was twee keer eerder getrouwd. Na een huwelijk van dertien jaar met Elly Hesseling, trouwde hij in 1984 met Belinda Meuldijk, met wie hij zoons Robbert en Yoshi kreeg. Eind 2005 vroeg Rob de scheiding aan, die pas vorige maand rond kwam.

Vorig jaar werd een dieptepunt in de relatie met Meuldijk bereikt toen waarschijnlijk door De Nijs of Koetschruiter gemaakte foto's van haar vervuilde huis in roddelblad Prive belandden. Volgens De Nijs waren de foto's gemaakt om vast te leggen in wat voor omgeving Yoshi leeft.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen