Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoontjes mogen weer bij Britney Spears logeren

Shownieuws

De twee zoontjes van Britney Spears mogen van een rechter weer bij hun moeder blijven slapen. Dat heeft een bron bevestigd aan het tijdschrift People.

(Novum/AP) - De twee zoontjes van Britney Spears mogen van een rechter in Los Angeles weer bij hun moeder blijven slapen. Dat heeft een bron bevestigd aan het Amerikaanse tijdschrift People. De laatste keer dat Sean Preston (2) en Jayden James (1) bij de zangeres mochten blijven logeren, was een halfjaar geleden.

Dinsdag vond een besloten zitting plaats in de slepende voogdijzaak waarin Spears met haar ex-man Kevin Federline verwikkeld is. De voormalige achtergronddanser heeft sinds begin dit jaar de volledige voogdij over de twee jongetjes. De rechter nam die beslissing nadat de losgeslagen zangeres werd opgenomen op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis.

Volgens een woordvoerder van de rechtbank was ook de ouderschapscoach van Britney aanwezig bij de zitting. Spears zou zich 'zakelijk' hebben opgesteld. "Ik denk dat iedere rechter tevreden zou zijn met de vooruitgang die beide partijen hebben geboekt", liet hij People weten.

Op 15 juli is er opnieuw een zitting in de voogdijzaak.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen