Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Meiden verkiezen Yes-R tot grootste hunk

Shownieuws

Yes-R is door de lezers van het meidenblad Girlz uitgeroepen tot grootste hunk van Nederland. De rapper werd verrast door EliZe, die hem de prijs overhandigde.

Yes-R is door de lezers van het meidenblad Girlz uitgeroepen tot grootste hunk van Nederland. De jonge rapper werd tijdens een fotoshoot verrast door zangeres EliZe, die hem de prijs overhandigde. "Ik sta nog steeds met mijn bek vol tanden. Ik weet niet wat me is overkomen", reageert hij. De nieuwe Girlz, met Yes-R en EliZe op de voorkant, ligt vanaf donderdag in de winkel.

Jonge meiden konden van 28 april tot en met 5 juni stemmen op de knapste man van Nederland. Yes-R liet hierbij concurrenten als Sascha Visser, Valerio en Jan Smit achter zich. "Ik zou niet weten waarom ik heb gewonnen", beweert de rapper. "Ik ben in ieder geval blij dat meiden vinden dat ik goed verzorgd ben. Ik moet zeggen dat ik ook wel een schone jongen ben. Ik douche altijd netjes en probeer er altijd goed uit te zien."

De 21-jarige Yes-R is erg ijdel. "Ik zit twee keer per week bij de kapper", vertelt hij. "Een vriend van mij heeft een eigen kapperszaak en ik wil altijd het nieuwste van het nieuwste hebben." Zijn kleding haalt hij op een vast adres. "Mijn merk is toch wel Dolce & Gabbana, daar ben ik helemaal gek op. Ik hou gewoon van shoppen."

De neef van Ali B heeft zelf ook een lijstje met knappe dames. "EliZe hoort er zeker bij, ik vind haar een van de mooiste zangeressen van Nederland. Verder is Chantal Janzen een mooie vrouw. En Yolanthe kan natuurlijk niet ontbreken in mijn top drie", zegt de zanger zonder twijfelen.

EliZe, die binnenkort het RTL-programma 'So you think you can dance' presenteert, is zelf ook een aantal keer officieel uitgeroepen tot 'babe'. "Mensen vragen dan tijdens interviews of het niet oppervlakkig is dat je een award wint op basis van je uiterlijk", vertelt de 25-jarige zangeres. "Maar iedere artiest gaat voor een totaalplaatje."

Zelf ziet EliZe in Yes-R wel een hunk, maar voor echt lekkere mannen zoekt ze het wat verderop. "Ik vind Johnny Depp heel erg knap en Orlando Bloom vind ik een leuke jongen", verklapt ze. "En Shia LaBeouf, die acteur van 'Transformers' en 'Disturbia', vind ik fantastisch."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen