Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Albert Verlinde in 'Spion van Oranje'

Shownieuws

Albert Verlinde speelt een rolletje in de film 'Spion van Oranje'. Dat vertelde de presentator dinsdag in RTL Boulevard. De opnamen vonden maandag plaats.

Albert Verlinde speelt een rolletje in de film 'Spion van Oranje'. Dat vertelde de presentator dinsdag in RTL Boulevard. De opnamen hebben maandag plaatsgevonden.

Verlinde had moeite om zich in te leven in zijn rol. "Ik speel een entertainmentdeskundige in een programma. Het kostte me dus behoorlijk wat inlevingsvermogen", lachte hij.

In 'Spion van Oranje' wordt Nederland bedreigd door een gestoorde terrorist, gespeeld door Paul de Leeuw. Alleen de homoseksuele couturier Francois van Vliet, die ook wordt gespeeld door De Leeuw, kan redding bieden door als geheim agent aan te treden, als blijkt dat hij de identieke tweelingbroer is van de terrorist.

Naast Paul de Leeuw zijn onder anderen Jennifer Hoffman, Najib Amhali, Nelly Frijda te zien in de komische speelfilm. Gerard Joling en Patty Brard spelen net als Verlinde een klein rolletje in de actiekomedie. Tim Oliehoek neemt de regie op zich.

'Spion van Oranje' moet in februari in de bioscopen gaan draaien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen