Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Heather Locklear opgenomen met depressie

Shownieuws

Heather Locklear is opgenomen in een kliniek om te worden behandeld voor haar paniekaanvallen en een depressie. Dat vertelt haar woordvoerder aan People.

Heather Locklear is opgenomen in een kliniek voor het behandelen van paniekaanvallen en een depressie. "Ze wilde een diepgaande evaluatie van haar medicatie en is opgenomen om de juiste diagnose en behandeling te krijgen", zegt haar woordvoerder in het Amerikaanse tijdschrift People. "Dit is een vertrouwelijke medische aangelegenheid waar we verder geen mededelingen over doen."

De 46-jarige Locklear begon met antidepressiva nadat de scheiding tussen haar en rocker Richie Sambora werd uitgesproken. De actrice kreeg het daarop zwaar te verduren. Zo begon haar ex-man een relatie met haar beste vriendin Denise Richards. Drie maanden geleden belde een vriend het alarmnummer toen hij ten onrechte dacht dat ze een zelfmoordpoging had gedaan.

Locklear en Smabora hebben samen een dochtertje, Ava (10). Omdat Sambora op tournee is met Bon Jovi verblijft het meisje bij familie, zolang haar moeder in de kliniek is opgenomen.

Jack Wagner, met wie Locklear sinds een jaar een relatie heeft, is trots op zijn vriendin. "Iedereen die de moed heeft om hulp te zoeken om zo een gezond leven te kunnen leiden, steun ik voor 110 procent", zegt de acteur, die samen met de blondine in Melrose Place te zien was.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen