Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zwembad Pfaffs doelwit internetactie

Shownieuws

Een Vlaamse site roept jongeren op om een duik te nemen in het zwembad van Jean-Marie Pfaff. Digital World geeft een krat bier aan de eerste die erin slaagt.

Een Belgische site roept jongeren op om een duik te nemen in het zwembad van oud-doelman Jean-Marie Pfaff. Digital World looft een krat bier uit aan het eerste groepje studenten dat erin slaagt om wat baantjes te trekken in het overdekte zwembad.

De site kwam op het idee voor de ludieke actie door een uit Groot-Brittannie overgewaaide trend. Jongeren zouden daar via Google Earth op zoek gaan naar villa's met zwembaden om zogenoemde poolparty's te houden.

Daarnaast wil de site met de ludieke actie de in Brasschaat woonachtige Pfaffs op een positieve manier in het nieuws brengen. Vorige week werd bekend dat het Antwerpse gerecht een onderzoek instelt naar vermeende fiscale fraude van de voormalige keeper en zijn gezin.

Deelnemen aan de actie kan de hele zomer. "Let wel: dit is geen treiter-de-Pfaffs-actie", is te lezen op de site. "Het is dan ook verboden om in te breken of het eigendom van Jean-Marie Pfaff te beschadigen."

Vrouwlief Carmen Pfaff is niet onder de indruk van de oproep. "Dat zwembad is overdekt: dan moeten ze al inbreken en een rolluik openbreken. Tenzij ze aanbellen, natuurlijk", vertelt ze in de Belgische krant De Standaard. "Als je weet hoeveel de brandstof kost: je hebt al een bak bier voor de rit naar Brasschaat."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen