Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amy Winehouse verlaat ziekenhuis voor repetities

Shownieuws

Amy Winehouse is begonnen met de repetities voor de shows die ze dit weekeinde geeft. Ze mag hiervoor tijdelijk het ziekenhuis verlaten waar ze is opgenomen.

Amy Winehouse is begonnen met de repetities voor de concerten die ze dit weekeinde geeft. Dat heeft haar woordvoerder dinsdag bevestigd tegenover de BBC. De zangeres mag voor de repetities tijdelijk het ziekenhuis verlaten waar ze momenteel is opgenomen.

Winehouse ligt sinds vorige week maandag in een Londens ziekenhuis, waar ze werd opgenomen nadat ze thuis was flauwgevallen. Het is onduidelijk wat er precies aan de hand is met de zangeres, die al tijden kampt met drugs- en drankverslavingen. Geruchten dat ze aan tbc zou lijden, zijn ontkend. Wel is bevestigd dat ze het risico loopt op een longemfyseem, omdat haar longen beschadigd zijn door het roken van crack en sigaretten.

De 24-jarige artieste wordt vrijdag verwacht op het concert dat in Londen wordt gehouden ter ere van de negentigste verjaardag van Nelson Mandela. Een dag later staat ze op het Glastonbury Festival. Het feit dat ze nu aan het oefenen is, wil volgens haar woordvoerder nog niet zeggen dat haar optredens dit weekeinde zeker doorgaan. "Haar artsen moeten nog hun goedkeuring geven."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen