Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nick Schilder viert vakantie in Graceland

Shownieuws

Nick Schilder brengt volgende maand een bezoekje aan Graceland van Elvis Presley. Samen met zijn vriendin viert hij vakantie op meerdere plekken in Amerika.

Nick Schilder brengt volgende maand een bezoekje aan Graceland, het landgoed van Elvis Presley. Samen met zijn vriendin Kirsten viert de 24-jarige zanger vakantie in Memphis, Nashville, New Orleans en Miami. "Samen gaan we de muzikale plekken af", vertelt de Volendammer in tijdschrift Bacio.

De helft van het duo Nick & Simon gaat na zijn vakantie samenwonen met Kirsten. "Op 7 juli krijgen we de sleutel, dan gaan we zes weken verbouwen en daarna kunnen we erin."

De tortelduifjes wonen tot die tijd nog bij hun ouders. "Ik hoop dat ik met Kirsten uiteindelijk minstens vijftig jaar huwelijk haal", beweert de zanger. Hij is nog niet op zijn knieën gegaan voor zijn donkerharige geliefde, met wie hij al drie jaar samen is. "We nemen nu een grote stap en moeten ons eerst settelen. Dan zien we wel hoe het loopt. We hebben in ieder geval een kinderwens."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen