Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Voicst-leden breken botten

Shownieuws

Voicst lijken te worden achtervolgd door pech. Zanger Tjeerd brak een botje in zijn elleboog, terwijl bassist Sven twee weken geleden botjes in zijn rug brak.

De bandleden van Voicst lijken te worden achtervolgd door pech. Maandag fietste zanger en gitarist Tjeerd Bomhof tegen een boom en brak daarbij een botje in zijn elleboog. Gevolg is dat hij een maand lang geen gitaar mag spelen.

Twee weken geleden viel bassist Sven Woodside nog uit een boom tijdens een toer door Frankrijk. Hij brak daarbij enkele botjes in zijn rug. De enige die de dans tot nu toe heeft weten te ontspringen, is drummer Joppe Molenaar.

"Wij vinden het zelf ook vrij bizar", zegt Bomhof. "Maar we hebben nog nooit een show afgezegd dus dat doen we nu ook niet. Met wat pijnstillers gaat het vast goed komen." Bomhofs gitaarspel wordt de komende maand overgenomen door de Rotterdamse artieste Elle Bandita.

Voicst is onder meer zaterdag te zien tijdens Torenpop in Amersfoort. Op dezelfde dag staat de Amsterdamse band in het voorprogramma van Kane in de Rotterdamse Kuip.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen