Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kylie geeft het publiek wat het wil

Shownieuws

Kylie Minogue gaf maandag in Rotterdam haar overwegend homoseksuele publiek precies wat het wilde. De zangeres gaf in Ahoy een extravagante show weg.

Kylie Minogue heeft haar publiek maandagavond in Rotterdam getrakteerd op een show die op zijn minst extravagant genoemd mag worden. En met deze show vol sneeuw- en glitterkanonnen en schaarsgeklede mannelijke dansers gaf ze het overwegend homoseksuele publiek precies wat het wilde. De Australische seksbom deed Ahoy aan met haar Kylie X 2008-tournee.

Minogue kleedde zich maar liefst acht keer om tijdens het concert. Zo vertoonde ze zich onder meer in zeemanskleding, een cheerleaderoutfit en in een paarse galajurk. Verder werd het dans- en muziekspektakel, dat naar verluidt 12,5 miljoen euro heeft gekost, gekenmerkt door een uitbundige lichtshow. Het publiek beantwoordde de zichtbare moeite die de 40-jarige Minogue in de show had gestoken met een oorverdovend gejoel. De dansers trakteerden mannenliefhebbers regelmatig op provocerende bewegingen.

Het publiek raakte in extase toen de eerste akkoorden van Kylies hit 'Kids' werd ingezet. De zangeres pakte verder uit met nummers van haar nieuwe album 'X', waaronder 'Wow', '2 Hearts' en 'In my arms'. Maar de popdiva bracht ook oude hits ten gehore als 'Can't get you out of my head', 'Love at first sight' en 'On a night like this'.

De Australische zangeres was aan het eind van de show zichtbaar verrast door het overenthousiaste publiek. "Niemand had me verteld dat het zo zou gaan", beweerde ze. Het enthousiasme bleek aanstekelijk, want Minogue zette als verrassing voor het Nederlandse publiek een van haar eerste hits 'Lucky' in.

Hierna was de koek nog niet op. "De show was eigenlijk al een liedje geleden afgelopen", grapte ze. "Laten we toch nog maar een nummer doen. Maar dan wel eentje om jullie allemaal te kalmeren, want ik wil dat jullie veilig thuiskomen". Ze sloot de avond vervolgens af met het rustige nummer 'All I see', van haar laatste album.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen