Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Edwin van der Sar koopt villa in Noordwijk

Shownieuws

Edwin van der Sar heeft een villa gekocht in Noordwijk. De keeper betaalde ruim 3,2 miljoen voor het stekje op een duin in de Zuid-Hollandse badplaats.

(Novum) Edwin van der Sar heeft een villa gekocht in Noordwijk. Dat meldt de website Sterrenstek op basis van gegevens van het kadaster. De keeper van het Nederlands elftal betaalde ruim 3,2 miljoen euro voor het stekje op een duin in de Zuid-Hollandse badplaats.

De 37-jarige sportman, wiens vermogen door het zakenblad Quote wordt geschat op 32 miljoen euro, is geen onbekende in zijn nieuwe woonplaats. Hij werd geboren in het naburige Voorhout, waar hij nog steeds twee huizen bezit. Nadat de plaatselijke voetbalclub daar te klein voor hem was geworden, stapte hij als tiener over naar Voetbalvereniging Noordwijk, waar hij uiteindelijk werd ontdekt door Louis van Gaal, die hem naar Ajax haalde.

Ook verblijft de keeper, die vorige maand de Champions League won met Manchester United en maandag schitterde in de 3-0 EK-zege van het Nederlands elftal op Italië, regelmatig in het Noordwijkse hotel Huis ter Duin. Dat is het vaste logeeradres van het Nederlands elftal.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen