Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Karin Bloemen brengt dvd-box uit

Shownieuws

Karin Bloemen brengt een dvd-box uit met al haar theatershows. Dit doet ze ter gelegenheid van haar 25-jarig jubileum. De dvd's verschijnen in het najaar.

Karin Bloemen brengt een zevendelige dvd-box uit met al haar grote theatershows. Hierop staat ook veel extra, nog niet eerder verschenen materiaal. Dat heeft de diva dinsdag laten weten. De cabaretière doet dit ter gelegenheid van haar 25-jarig jubileum, dat ze groots viert in het Amsterdamse Carré op 26 en 27 oktober. De dvd's liggen dit najaar in de winkel.

La Bloemen neemt veel muzikale vrienden met wie ze eerder samenwerkte mee naar Carré. Onder anderen Cor Bakker, Stanley Burleson en Marjolein Touw betreden samen met de artieste het podium. De kaartverkoop van het feest begint zaterdag.

De 47-jarige comédienne beleefde haar debuut 25 jaar geleden tijdens de musical 'De zoon van Louis Davids'. Daarna stond ze nog op het podium met onder meer de shows 'Niet gesnoeid', 'Kameleon' en 'De diva & de divan'. Ook leende ze haar stem aan Nederlands nagesynchroniseerde kinderfilms als 'Harry Potter' en 'Happy feet'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen