Kies je favoriete radiostation

Dossiers

GlamourDolls werken aan eigen kledinglijn

Shownieuws

Meidengroep GlamourDolls is nog maar net begonnen, maar werkt nu al aan een eigen kledinglijn. Ook wil het drietal in de toekomst een tv-programma presenteren.

De nieuwe meidengroep GlamourDolls is nog maar net begonnen, maar werkt nu al aan een eigen kledinglijn. Ook willen Charlotte, Rosita en Robin in de toekomst een tv-programma presenteren om te laten zien wat er in Nederland aan glamour te koop is.

Volgens Robin, de dochter van Dolly Dots-zangeres Anita Heilker, is het glamoureuze leven de favoriete levensstijl van het trio. "Wat wij gemeen hebben is dat wij houden van zingen maar ook van mooie spullen en mode", schrijft de 23-jarige zangeres op de website van de groep." Daarom noemen wij onszelf GlamourDolls", vult haar 29-jarige collega Rosita haar aan. "Een naam met een knipoog maar wel met een kern van waarheid in zich. Zeg eerlijk, dat willen toch alle vrouwen?"

De eerste single 'Born 2B Glamorous' van het drietal werd dinsdagavond gepresenteerd in de Arnhemse Rijnhal. De dames mochten een gastoptreden verzorgen tijdens het slotconcert van de Dolly Dots. Het uptempo nummer met Motown-invloeden is vanaf volgende week verkrijgbaar, alleen via internet. In september starten de dames met live-optredens.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen