Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vrouw Mark Wahlberg opnieuw zwanger

Shownieuws

Mark Wahlberg wordt voor de derde keer vader. "Als de kinderen leuk zijn, willen we er wel acht of negen. Zijn ze vervelend, dan stoppen we bij drie."

Mark Wahlberg kan zich opnieuw opmaken voor het vaderschap. De 37-jarige acteur en zijn 29-jarige vriendin Rhea Durham verwachten een derde kindje. "Als de kinderen leuk zijn, willen we er wel acht of negen", zegt hij in het Amerikaanse tijdschrift People. "Als ze vervelend blijken te zijn, stoppen we bij drie."

Het stel heeft al een dochter Ella (4) en een zoon Michael (2). Wanneer Rhea is uitgerekend, weigerde de acteur te vertellen. Wahlberg vindt het 'fantastisch' om een druk gezin te hebben. "Af en toe is het wat hectisch, maar heel gezellig."

Wahlberg begon zijn carrière begin jaren negentig als model en als zanger Marky Mark. Daarna richtte zich volledig op zijn acteerwerk. Wahlberg speelde rollen in films als 'Boogie nights', 'The perfect storm', 'Planet of the apes' en in de thriller 'The departed', waarvoor hij een Oscarnominatie kreeg.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen