Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Robert Leroy zamelt geld in voor album

Shownieuws

Robert Leroy wil met een gala om geld ophalen voor een nieuw album. Zijn platenmaatschappij heeft geen budget om zijn nieuwe cd uit te brengen.

Robert Leroy organiseert een gala om geld op te halen zodat hij zijn album 'Jij leeft in mij' kan opnemen. "Ik begrijp dat de platenmaatschappij het niet meer zo snel aandurft te investeren in een compleet album van een artiest als ik", vertelt hij. "Daarom organiseer ik een gala-avond vol entertainment om een album te bekostigen en een marketingcampagne te financieren."

Het gala vindt op 23 juni plaats in Het Rode Hart, een partycentrum in het stadion van FC Utrecht. Leroy treedt zelf een uur op, maar is druk bezig met andere artiesten. Zo benaderde hij cabaretier Najib Amhali, maar die heeft nog niet gereageerd. Kristina Bozilovic presenteert de avond.

In april maakte Leroy bekend dat hij een samenwerking was aangegaan met tekstschrijver John van Katwijk, die ook zijn manager werd. Van Katwijk, die eerder samenwerkte met artiesten als René Froger en Patricia Paay, is twee maanden later alweer van het toneel verdwenen. "John en ik zijn uit elkaar", vertelt de zanger. "Ik ben blij dat ik met hem heb mogen werken, maar het heeft helaas niet gewerkt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen