Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Indiana Jones heer en meester in filmzalen

Shownieuws

Harrison Ford blijft regeren in de filmzalen. 'Indiana Jones and the kingdom of crystal skull' staat nog steeds op de eerste plaats in de box office.

Indiana Jones blijft de dienst uitmaken in de bioscoopzalen. 'Indiana Jones and the kingdom of crystal skull' bezet na drie weken nog steeds de eerste plaats in de Nederlandse box office. De opbrengst van de avonturenfilm met Harrison Ford bedraagt tot nu toe 2,6 miljoen euro.

De komedie 'Made of honor' met Patrick Dempsey komt binnen op de derde plaats. 'What happens in Vegas' met Ashton Kutcher en Cameron Diaz handhaaft zich op de tweede plaats in de lijst van films met de hoogste omzet.

'Leatherheads', met George Clooney als regisseur en hoofdrolspeler naast Renee Zellweger, is na een week alweer uit de toptwintig verdwenen. De romantische komedie kwam vorige week binnen op een teleurstellende twaalfde plaats.

In Amerika heeft Jack Black Adam Sandler verslagen in de strijd om de eerste plaats in de box office. De animatiefilm 'Kunf fu panda' met Black wist 38 miljoen euro op te halen, terwijl 'You don't mess with the Zohan bleef steken op ruim 25 miljoen euro. Indiana Jones bezet de derde plaats, op de voet gevolgd door 'Sex and the city'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen