Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fan knuffelt Beckham tijdens wedstrijd

Shownieuws

Een mannelijke fan van David Beckham is tijdens een wedstrijd van LA Galaxy niet langer bedwingen. Hij rende het veld op om de voetbalhunk een knuffel te geven.

Een mannelijke fan van David Beckham kon zich tijdens een wedstrijd van Los Angeles Galaxy dit weekeinde niet langer bedwingen. De tiener rende het veld op om de Britse voetbalhunk een knuffel te geven, zo schrijft Los Angeles Times.

Teamgenoot Chris Klein ontpopte zich tot persoonlijk beveiliger van Beckham, die verbouwereerd reageerde op de omhelzing van de fan. Klein werkte de jongen tegen de grond, waarna beveiligingsmannen hem van het veld haalden.

De 33-jarige man van Victoria Beckham reageerde na afloop nuchter op het incident. "Ik schrok eerst een beetje toen hij op me afkwam rennen omdat hij niet lachte en hij geen Galaxy-shirt droeg", zei hij. "Maar deze dingen gebeuren overal ter wereld. Gelukkig wilde hij alleen een high five en dat was alles."

Het incidentje had geen invloed op het spel van de topvoetballer. LA Galaxy, dat getraind wordt door Ruud Gullit, won de wedstrijd tegen Colorado Rapids met 3-2.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen