Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Froukje de Both heeft fijne zwangerschap

Shownieuws

Zwangere Froukje de Both voelt zich erg goed. "In het begin was ik vaak misselijk, maar nu ben ik super energiek", stelde de presentatrice maandag.

Zwangere Froukje de Both voelt zich erg goed. "In het begin was ik vaak misselijk, maar nu ben ik superenergiek", zei de presentatrice maandag in RTL Boulevard. Over vijf maanden verwacht De Both haar eerste kindje met vriend Jeroen te Rehorst.

De 36-jarige presentatrice is zich nog niet aan het voorbereiden op de bevallen met een 'pufcursus'. "Ik weet ook eigenlijk niet of dat iets voor mij is", bekende De Both. Als ze gaat, dan hoeft haar vriend in ieder geval niet mee. "Dat doe ik hem niet aan."

Waar de kinderkamer komt is nog niet zeker. "Waarschijnlijk gaat de inloopkast eraan", stelde de bijna-papa. Zijn vriendin bekent hierop eerlijk dat ze daar toch wel van baalt. Of het verliefde stel een dochter of een zoontje krijgt, weten ze nog niet. "En als we het weten, denken we niet dat we dat tegen iedereen gaan vertellen", aldus Froukje.

Froukje en de negen jaar jongere Jeroen zijn sinds vorig jaar een stel. In januari vertelde de presentatrice al in een interview dat haar eierstokken aan het rammelen waren. "Ik weet dat het snel is, maar we willen het allebei gewoon heel graag."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen