Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Partysquad overspoeld met opdringerige fans

Shownieuws

Partysquad wordt steeds meer geconfronteerd met opdringerige fans. Er komen meiden naar hun toe die zich aanbieden, al maken de twee daar geen gebruik van.

De mannen van Partysquad worden meer en meer geconfronteerd met opdringerige fans. "Het wordt steeds enger", vertelt Ruben. "Er komen meisjes naar de draaitafel die zeggen: 'Vanavond neem ik je mee naar huis'. Dan moet je jezelf afvragen of die aandacht is omdat ze je zo een lieve jongen vinden of omdat ze je kennen van televisie. Ik neem dan al gauw aan dat het om het laatste gaat", lacht hij.

Mc Ruben en dj Jerry, die hits scoorden met 'Non stop' en 'Stuk', laten zich het hoofd niet op hol brengen. "De tijd dat het echt interessant was, is wel voorbij. We zijn ons ervan bewust dat het een poppenkast is. Maar we genieten en we zijn zo blij met alle liefde die we krijgen", vertelt Ruben. "Daar doen we het voor. Als mensen op onze muziek uit hun dak gaan en hun hele shit van doordeweeks vergeten, dan hebben wij onze taak volbracht."

Partysquad, dat bestaat uit mc Ruben en dj Jerry, bracht vrijdag het nieuwe album 'Total los' op de markt. Voor hun zogenaamde 'mixtape', waarop de heren bekende housebeats mixen met hiphop, werkten ze samen met onder anderen De Jeugd van Tegenwoordig, The Opposites, Armand van Helden en Afrojack. "Een regulier album met nummers komt er zeker nog aan. We blijven singles uitbrengen en albums, maar eens in de zo veel tijd brengen we een mixtape uit. Dat is wat dj's doen."

Het wachten is nu op de internationale doorbraak. "We werken daar wel naartoe, maar we kunnen er nog niet zo veel over zeggen", zegt Jerry. Zijn maat valt hem bij. "We hebben wel dromen en stiekem plannen en daar gaan we aan werken. We gaan nu de zomertoer in en dat betekent twee maanden lang iedere dag een ander land", zegt Ruben. Het tweetal is de aankomende maanden onder meer in Suriname, Curacao, Zweden, Spanje, Italie en Turkije te aanschouwen.

De twee mannen presenteren hun nieuwe cd maandagavond in de Amsterdamse club Jimmy Woo. "Er gaat een dik feest plaatsvinden", voorspelt Jerry. Ruben is het met hem eens. "We hebben alleen maar prettig gestoorde mensen uitgenodigd. Artiesten, komieken, rappers en house-gasten. We gaan gewoon een feestje bouwen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen