Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Don Diablo maakt titelsong 'Radeloos'

Shownieuws

Don Diablo maakt met 'Life is a Festival' de titelsong voor de film 'Radeloos', naar het boek van Carry Slee. "De thema's in het verhaal spraken mij aan."

Don Diablo maakt de titelsong voor de film 'Radeloos', naar de bestseller van Carry Slee. Het nummer heet 'Life is a Festival'. "De achterliggende thema's in het verhaal spraken mij meteen aan", stelt de Nederlandse dj maandag in een verklaring.

Don Diablo is vertrouwd met het werk van Slee. ''Ik wist dat de vorige twee boekverfilmingen van Carry Slee in het verleden een enorm succes", vertelt de artiest. "Het is een film voor jongeren, maar wel een film met een boodschap en met een topcast, wat natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk is.''

Renee Soutendijk krijgt een rol in 'Radeloos', de verfilming van het gelijknamige Carry Slee-boek. De regie van de productie ligt in handen van Dave Schram, die al eerder 'Timboektoe' regisseerde. Ook Monic Hendrickx en Victor Low hebben een rol in 'Radeloos'.

Het verhaal draait om Yara, die heel graag model wil worden. Haar moeder, gespeeld door Renee Soutendijk, vindt dat haar dochter daarvoor moet afvallen. Hendrickx en Low spelen de ouders van Paco, de jongen op wie Yara verliefd is.

Monic Hendrickx en Victor Low hebben ook een rol in de jeugdfilm. De rest van de cast bestaat uit jonge acteurs. Marloes van der Wel speelt Yara en Marius Gottlieb neemt de rol van Paco op zich. De film is de derde verfilming van een Carry Slee-boek. Eerder werden 'Afblijven' en 'Timboektoe' in de bioscoop uitgebracht. 'Radeloos' is vanaf 2 oktober op het witte doek te bewonderen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen