Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beckhams bezoeken Alcatraz

Shownieuws

David en Victoria Beckham hebben samen met hun zoons een bezoekje gebracht aan de gevangenis Alcatraz bij San Francisco. Victoria was in het blauw gekleed.

David en Victoria Beckham hebben zondag samen met hun drie zoons een bezoekje gebracht aan de beruchte gevangenis Alcatraz voor de kust van San Francisco. De Britse familie wachtte keurig in de rij voor het bootje dat ze naar het afgelegen eiland zou brengen, zo meldt de Daily Mail, die foto's van het familieuitje heeft gepubliceerd.

Brooklyn (9), Romeo (7) en Cruz (3) waren net als hun vader casual gekleed, terwijl de 34-jarige Victoria alles uit de kast had getrokken. De voormalige Spice Girl droeg een knalblauw mini-jurkje met een bijpassende blauwe designertas en bewoog zich op torenhoge sleehakken tussen de toeristenmassa door.

Afgelopen week werd bij een warenhuis in het centrum van San Francisco een levensgroot billboard van Calvin Klein onthuld, waarop Los Angeles Galaxy-voetballer David in ondergoed poseert. Victoria stort zich ook weer met volle overgave op de modewereld, zo vertelde ze in een interview met het Amerikaanse tijdschrift Women's Wear Daily. Ze gaat exclusieve jurkjes ontwerpen, waarvan de goedkoopste zo'n 775 euro moet gaan kosten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen