Kies je favoriete radiostation

Dossiers

De Hulk legt het af tegen 'Sex and the city'

Shownieuws

Het is de Hulk niet gelukt om de New Yorkse vriendinnen van 'Sex and the city' te verslaan. De film staat deze week op de tweede plaats van de box office.

Het is de Hulk dit weekeinde niet gelukt om de vier New Yorkse vriendinnen van 'Sex and the city' te verslaan. De film over het groene monster bereikte in zijn openingsweekeinde de tweede plaats van de Nederlandse box office. 'The incredible Hulk', met Edward Norton in de titelrol, bracht ruim 250 duizend euro in het laatje.

'Sex and the city' blijft bovenaan de lijst van films met de hoogste omzet staan met een weekendomzet van ruim 397 duizend euro. 'Indiana Jones and the kingdom of the crystal skull' zakt naar de derde plaats op de lijst met een omzet van bijna 196 duizend euro.

In de Verenigde Staten werd 'The incredible Hulk' na een week bovenaan de box office dit weekeinde naar de derde plaats van de lijst verdrongen door de comedy 'Get smart'. Deze remake van de gelijknamige serie uit de jaren zestig met Anne Hathaway en Steve Carell bracht in het openingsweekeinde bijna 25,3 miljoen euro op. De tweede plaats van de Amerikaanse filmlijst is nog steeds voor de animatiefilm 'Kung Fu panda', met een omzet van ruim veertien miljoen euro.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen