Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jort Kelder heeft weinig vrienden

Shownieuws

Jort Kelder heeft maar weinig vrienden. De 43-jarige oud-hoofdredacteur heeft na een week op vriendennetwerk Hyves nog maar één vriend weten te bemachtigen.

Jort Kelder heeft maar weinig vrienden. De voormalig hoofdredacteur van Quote heeft na een week op vriendennetwerk Hyves nog maar één vriend weten te bemachtigen. "Waarmee niet gesuggereerd is dat ik er in het echte leven veel beter aan toe ben", schrijft hij op zijn weblog. "M'n beste vriendjes zijn net het huis uit."

De 43-jarige Kelder lijkt daarmee te suggereren dat Georgina Verbaan samen met haar katten definitief een ander heenkomen heeft gezocht. Het stel, dat al vijf jaar samen is, maakt roerige tijden door sinds de actrice zoenend werd betrapt in een Leids cafe met Noorderlicht-collega Pieter van der Wielen.

Vorige maand noemde Kelder, die net door tijdschrift Jackie tot meest begeerde vrijgezel is gekozen, de status van hun relatie 'ondefinieerbaar'. "Het is niet aan, het is niet uit", vertelde hij in de radioshow van Ruud de Wild op Q Music. "We gaan heel goed met elkaar om." Toen woonde Verbaan afwisselend in 'de stad' en bij Kelder in Nigtevecht.

Op zijn weblog heeft Kelder een foto van zichzelf met Beau van Erven Dorens geplaatst, die genomen zou zijn in de Amsterdamse seksclub Elegance. "Weer zo'n horeca-hoogtepunt dat door onze puriteinse stadbestuurders gedwongen is tot sluiting", schrijft hij. "Nu heb ik het niet op vreemdgangers, maar als dit al niet meer mag."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen