Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Keanu Reeves en Owen Wilson in Amsterdam

Shownieuws

Keanu Reeves, Owen Wilson en Jennifer Aniston zijn maandag 23 juni in Amsterdam voor de Cinema Expo International in de RAI.

Keanu Reeves, Owen Wilson, Hugh Jackman en Jennifer Aniston zijn deze week in Amsterdam voor de Cinema Expo International in de RAI. De acteurs bezoeken de vakbeurs op uitnodiging van filmstudio Fox Film. Dat heeft een woordvoerder van het evenementengebouw maandag bevestigd.

Op de website van de Amsterdamse zender AT5 verschenen maandag foto's van Owen Wilson, fietsend langs de grachten. Of Aniston, Jackman en Reeves zich al in de Nederlandse hoofdstad bevinden is niet bekend. Aniston kwam volgens de Britse krant Daily Mail zondag op de Londense luchthaven Heathrow aan, omdat ze haar vriend John Mayer deze week vergezelt tijdens enkele optredens in Groot-Brittannie.

Waarschijnlijk zijn er nog meer grote namen aanwezig in de RAI. Wie dat zijn, kon de RAI-woordvoerder niet vertellen. De Cinema Expo, die van maandag tot en met donderdag gehouden wordt, is een grote bijeenkomst van film- en theaterexploitanten. Dit jaar vindt de zestiende editie van het evenement plaats.

De woordvoerder van de RAI benadrukt dat het geen vakantie of promotietoer is voor de sterren. Zij zullen er de komende dagen zakelijke gesprekken voeren met de filmstudio.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen